extensii de par

Lien Style

Extensii cu cheratina

Extensii de par natural cu cheratina

PAR 100% NATURAL(par European,calitate REMY)- extensii LIEN STYLE

Varietate si calitate la cel mai mic pret din tara!

IN VARIANTA DE 0,75gr/suvita si 1gr-1,25/suvita
Extensii de par natural cheratina

– SUNT EXTENSIILE CARE SE APLICA PRIN LIPIRE LA CALD CU AJUTORUL PISTOLULUI DE LIPIT

– NECESITA MONTARE SPECIALIZATA

Montari profesionale de extensii. Expertii in extensii de par, va ofera servicii de calitate, cu produse atestate. Descoperiti mediul placut in care se lucreaza cu profesionalism.

Fa-ti o programare sau cere detalii la sau la ID fantasy_product pentru a putea beneficia de toata atentia noastra!!!
Acum in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Suceava, Ramnicu-Valcea si Sibiu.

 

PRET – SET DE 100 SUVITE, 0,75 gr

  • 50 cm lungime = 200 lei
  • 55 cm lungime = 220 lei
  • 65 cm lungime = 270 lei
  • 70 cm lungime = 290 lei

PRET – SET DE 100 SUVITE,1gr- 1,25 gr

  • 50 cm lungime = 240 lei
  • 55 cm lungime = 280 lei
  • 65 cm lungime = 300 lei
  • 70 cm lungime = 340 lei

Extensii de par clip-on lungime

Comenzile pot depasi numarul de 100 de suvite(un set) , dar numarul total de suvite trebuie sa fie multiplu de 20.

Montari profesionale de extensii in toate orasele din Romania.

Expertii in extensii de par, va ofera servicii de calitate, cu produse atestate. Descoperiti mediul placut in care se lucreaza cu profesionalism.
Extensiile de par 100% natural, calitate remy (de top), brand Lien Style. Se pot indrepta,  ondula,  vopsii, fara probleme, la fel ca parul propriu. De obicei ondulatul extensiilor tine mai mult decat al parului propriu. Parul este 100% natural, fara insertii de fibra sau par sintetic, calitate remy. Extensiile LIEN STYLE au ca legatura substanta numita cheratina, o substanta nutritiva si proteica naturala. Cheratina nu degradeaza ci hraneste intensiv firul de par, inlaturarea acesteia se face usor cu solutia speciala. Extensiile cu cheratina sunt permanente, cu lipire la cald si se monteaza de catre o persoana experimentata. Au garantie trei luni de zile de la montare dar in functie de ingrijire si cat de repede creste parul pot fii tinute pana la 5,6 luni. Extensiile cu cheratina tin cel mai mult in par. Legaturile de cheratina se pot schimba astfel extensiile fiind refolosibile. Unghia de cheratina (legatura) a extensiilor este o substanta nutritiva naturala si nu afecteaza parul la lipire sau pe parcursul folosirii lor.

Instructiuni de Montare si Intretinere- extensii de par cu cheratina

: – La spalare nu se insista foarte tare la radacini;

– Se doarme cu parul impletit in coada;

– Se piaptana pe portiuni de jos urcand spre legaturi, dar nu peste;

– La indreptatul parului, nu indreptati la radacini (unde sunt legaturile de cheratina), nu puneti placa incinsa pe legaturile de cheratina;

– Nu acceptati sa va monteze extensiile o persoana fara experienta si nu va montati extensiile personal;

– Nu acceptati sa va fie montate extensiile cu placa de indreptat parul, extensiile se monteaza cu aparat special. Nu se monteaza cu placa pentru ca nu are forma adecvata pt montare, aspect ce duce la montarea lor deficitar, cheratina topita se va imprastia prin par ducand la incalcirea parului la radacini, singura rezolvare a problemei fiind tunsul pe piele;

– Inainte de montarea extensiilor parul trebuie sa fie uscat, fara fixative, spuma sau crema pentru o fixare perfecta. Daca parul este uleios, unsuros este foarte probabil ca extensiile sa alunece de pe par.

  Aplicam extensii din natural 100% , calitateremy, tip cheratina si microring, in: Bucuresti, Arad, Bacau, Botosani, Iasi, Piatra Neamt,Cluj,Sebes, Suceava, Galati, Tulcea, Brasov, Constanta, la domiciliul clientei!

Programarile se fac in prealabil cu 2 zile inainte, prin tel sau id messenger, nu percepem avans, plata se face dupa montarea extensiilor! Numarul extensiilor folosite la aplicare este in functie de cate sunt necesare pentru a obtine volumul si lungimea dorita, in medie 80-150 suvite. Extensiile se pot refolosi in momentul cresterii parului.

pentru detalii, comenzi si porgramari sunati la : 0757168781 sau 0744929456

Pentru

Be Sociable, Share!
Tags
, , , , , , , , , , , ,
 
Formular Comanda

Telefon:
33 0785524360
0757168781

ID Y!M
full.extensions