extensii de par

Lien Style

Extensii clip on

EXtensii de par natural clip on – extensii de par LIEN STYLE by ANDREEA BANICA

PAR 100% NATURAL(par European,calitate REMY)                         CONTACT: 0757168781

Varietate si calitate la cel mai mic pret din tara!                                             0744929456

Extensii de par clip-on Oferte Par 100% natural de cea mai buna calitate cu durata indelungata de folosinta .
va oferim servicii de calitate, cu produse atestate. Descoperiti mediul placut in care se lucreaza cu profesionalism si veti aprecia cel mai mic pret din tara.Profita si tu de aceasta oferta si descopera noul trend in hair styling!

LIVRARE RAPIDA(24 de ore) IN TOATA TARA LA DOMICILIU!!!

Preturi/set EXTENSII clip-on, 10 piese(full-head)

 • set de 50 cm lungime – 230 lei
 • set de 55 cm lungime – 255 lei
 • set de 60 cm lungime – 295 lei
 • set de 65 cm lungime – 310 lei
 • set de 70 cm lungime – 325 lei
 • set de 80 cm lungime – 365 lei (se aduce numai la comanda)

 

Preturi/set EXTENSII clip-on, 13 piese(full-head+volum)

 • set de 50 cm lungime – 270 lei
 • set de 55 cm lungime – 295 lei
 • set de 60 cm lungime – 335 lei
 • set de 65 cm lungime – 350 lei
 • set de 70 cm lungime – 375 lei
 • set de 80 cm lungime – 405 lei (se aduce numai la comanda)

extensiile de par brand LIEN STYLE sunt din par 100% natural, fir remy, ratie de par grad 4 (usor filate si nu subtiate, avand consistenta in lungime), cu posibilitatea de verificare si testare la primire.

In colectiile LIEN STYLE , extensiile de par se regasesc si in formula de ondulate si crete.

Extensii de par clip-on lungime

 

REDUCERI PE STOC- EXTENSII DE PAR CLIP-ONJ

 • la 2 seturi achizitionate beneficiati de 100 lei reducere
 • 2 seturi plus o pereche de lentile colorate gratis
 • 1 set de extensii de par (indiferent de lungime) + 1 set de lentile colorate=100 euro!

Cel mai modern tip de extensii din lume,nou in Romania si recomandat de Geta Voinea in emisiunile ei -prindere sigura discreta cu clame click-clack, din par 100% natural, se pot vopsi, coafa cu ondulatorul, cu placa si folosi la nesfarsit.
Extensiile sunt alcatuite din benzi de par (meshe)de care sunt atasate mici clame,invizibile datorita pozitionarii in spatele meshei fiind acoperite de propriul par. Clipsul are o mica banda de silicon pt aderenta ce impiedica alunecarea lor.
Acestea sunt singurele extensii ce nu afecteaza parul, el ramane sanatos, creste liber, nu se incurca, nu se electrieaza.
Se ataseaza individual, pe sectiuni ale capului, foarte usor in cateva minute si se pot da jos oricand.
Nu necesita ingrijiri speciale sau intretinere la salon si sunt mult mai avantajoase ca pret decat alte tipuri de extensii (nu includ manopera).
Setul complet pentru volum si lungime este alcatuit din 12 mese, totodata sunt disponibile si alte variante, suvite de diferite nuante (nuante naturale si nuante in culori tari). Sunt ideale pt ocazii speciale, dar si zi de zi deoarece pot fi purtate nelimitat.
Fii frumoasa si moderna cu extensiile clip-on! Sunt deosebit de aspectuase si odata ce le vei avea pur si simplu te vei indragosti de ele!
Extensiile cu clip sunt o revelatie in domeniul extensiilor fiind secretul adoptat de staruri in schimbarile de look spectaculoase si atat de variate! Acum disponibile pentru tine!
Nu mai astepta ani de zile pt un par lung, il poti avea chiar acum.
Extensiile cu clip sunt usor de aplicat,usor de purtat!

Comanda nuanta dorita, par 100% natural, calitate superioara, garantie si seriozitate!

EXTENSII DE PAR in cea mai variata gama de modele si nuante ce va stau mereu la dispozitie!

Par 100% natural de cea mai buna calitate cu durata indelungata de folosinta, fir remy.

Extensii tip clip on/in (le puteti aplica si da jos oricand doriti dumneavoastra), cheratina si microring, toate nuantele disponibile pe stoc (inclusiv suvitate), drepte ,ondulate si crete, coafabile, de 45 cm, de 55 cm, 65 cm si de 70 cm.

Extensiile clip-on sunt detasabile, se monteaza de catre clienta si se dau jos la baie sau inainte de somn, se monteaza prin fixarea clemelor in par. Au garantie 6 luni de la achizitionare.  Un set contine 10 piese cu 18cleme, 2 piese mari cu cate 3 cleme, 4 piese medii cu cate 2 cleme si 4 piese mici cu cate 1 clema (pentru in parti), setul este full-head (pentru tot capul) Instructiuni de Montare si Intretinere: – Nu fortati clemele extensiilor pe baza de clip-on, se inchid/deschid simplu nu este nevoie sa le fortati; – Aplicati fixativ pe portiunea de par unde aplicati clema pentru o fixare mai buna; – Nu dormiti cu extensiile in cap pentru ca riscati sa le rupeti clemele; – Nu este indicata spalarea parului cu extensiile montate pentru ca se pot desprinde din par. Extensiile clip-on se spala separat.Cel mai modern tip de extensii din lume,nou in Romania  -prindere sigura discreta cu clame click-clack,din par 100% natural,se pot vopsi,coafa cu ondulatorul,cu placa si folosi la nesfarsit.

Extensiile sunt alcatuite din benzi de par(meshe)de care sunt atasate mici clame,invizibile datorita pozitionarii in spatele meshei fiind acoperite de propriul par.Clipsul are o mica banda de silicon pt aderenta ce impiedica alunecarea lor.
Acestea sunt singurele extensii ce nu afecteaza parul,el ramane sanatos,creste liber,nu se incurca,nu se electrieaza.
Se ataseaza individual,pe sectiuni ale capului, foarte usor in cateva minute si se pot da jos oricand.
Nu necesita ingrijiri speciale sau intretinere la salon si sunt mult mai avantajoase ca pret decat alte tipuri de extensii(nu includ manopera).
Fii frumoasa si moderna cu extensiile clip-on!Sunt deosebit de aspectuase si odata ce le vei avea pur si simplu te vei indragosti de ele!
Extensiile cu clips sunt o revelatie in domeniul extensiilor fiind secretul adoptat de staruri in schimbarile de look spectaculoase si atat de variate!Acum disponibile pentru tine!
Nu mai astepta ani de zile pt un par lung,il poti avea chiar acum.
Extensiile cu clips sunt usor de aplicat,usor de purtat!

Livrari personale de extensii de par natural clip-on, cheratina si microring in BUCURESTI , relatii la telefon 0748229809 sau www.extensiidepar-oferte.ro

Be Sociable, Share!
Tags
, , , , ,
 
Formular Comanda

Telefon:
33 0785524360
0757168781

ID Y!M
full.extensions